Am gasit 10 anunturi

Slabire oradea

Pe 15 februarie, pe strada Tudor Vladimirescu nr.

pentru a arde burta grăsime curge grasimea

Pe bicicleta orizontală Aparatul InfraShape Orizontal are un design elegant şi modern. O bicicletă orizontală este încorporată într-o capsulă dotată cu ultimele tehnologii inovative: masaj cu vacuum, lămpi cu raze infraroşii şi de colagen, accesorii pentru tratament cu lumină, aromaterapie, ecran tactil, şi tapiţerie elegantă.

8 mod simplu de a pierde burta grasime macrocomenzile feminine pentru a pierde grasimea

InfraShape Orizontal poate fi folosit fără probleme de persoane de orice vârstă şi orice greutate, asta pentru că, datorită poziţiei orizontale din timpul exerciţiilor pe bicicletă, nu se exercită presiune asupra coloanei vertebrale.

Astfel, în timpul antrenamentului, clienţii stau într-o poziţie confortabilă, iar printr-un pedalaj susţinut pot scăpa rapid de kilogramele în plus şi de celulită. În plus, aparatul are şi un ecran conectat la internet, astfel că - în timp ce fac mişcare - clienţii pot naviga pe Facebook şi Youtube sau pot vizita virtual oraşe precum Los Angeles, Chicago slabire oradea San Francisco.

Proceduri si Tratamente Corporale si Faciale

Exerciţii cu… colagen InfraShape Orizontal combină masajul în vacuum cu lumina infraroşie pentru a stimula scăderea în greutate, arderea suplimentară a caloriilor şi modelarea extrem de eficientă a corpului. Toate acestea combinate cu tratamentul cu colagen, care contribuie la întinerirea pielii. Clienţii sunt "prinşi" în capsula aparatului de la piept în jos, însă vor transpira şi în zonele în care corpul slabire oradea este acoperit.

beneficii de ceai de slăbire kangmei slabeste rapid in dieta de 5 zile

Pe măsură ce se activează procesele metabolice, de exemplu datorită luminii infraroşii şi a căldurii, întregul corp va răspunde prin înteţirea transpiraţiei. De altfel, exerciţiile în aparatul InfraShape Orizontal ajută şi la detoxifierea întregului corp.

opinii de slăbire a corpului ce sa mananci sa slabesti repede

La salonul Infrashape Studio din strada Tudor Vladimirescu, clientele sunt sfătuite să îşi aducă un costum de baie din două piese. În rest, ele primesc pantaloni tip folie din partea salonului, slabire oradea şi creme anume create pentru a intensifica efectele aparatului InfraShape. Evident, rezultatele sunt influenţate şi de regimul alimentar şi de frecvenţa cu care clientele folosesc aparatul.

cum să-și piardă grăsimea de sex feminin mananc sanatos si nu slabesc

Oferte de probă Salonul Infrashape Studio are un design modern şi plăcut. Cele două aparate InfraShape Orizontal sunt plasate în două camere separate, fiecare dintre acestea fiind dotate cu duş propriu, astfel încât clientele se bucură de o ambianţă plăcută şi de intimitate.

Pentru fiecare clientă, şedinţa de probă, deci prima, costă 35 lei pentru 30 minute dieta c 14, respectiv 45 lei pentru 50 minute. Curioşii pot suna pentru programări la numărul de telefon Toate noutăţile despre tehnologia şi antrenamentele din noul salon de modelare corporală se găsesc pe pagina de Facebook Infrashape Oradea precum şi pe pagina de Instagram cu acelaşi nume.

  • Pachete tratamente remodelare corporala – damario.ro
  • Liber la slăbire! Divorţul schimbă silueta în PNL Oradea