Bezele keto. Bezele cu gelatina - Despre viața din România

Bezele keto

Evalueaza reteta!

bezele keto slabire burtica

Etape Acestea sunt bezele keto 4 ingrediente de care avem nevoie pentru steluțele keto cu bezea. Doar 4 ingrediente, dragilor. Și rezultatul Se freacă gălbenușurile cu untul la temperatura camerei și cu îndulcitorul Green Sugar Premium.

bezele keto slăbirea efectelor secundare ale cafelei

După s-a topit îndulcitor, adăugăm făină de cocos. Amestecăm bine și lăsăm aluatul să stea la rece pentru 10 minute.

Pasi de urmat Pas 1 In primul rand pregatiti si masurati zaharul - eu am trecut zaharul bezele keto prin aparatul de macinat cafea. Pas 3 Separati albusurile si le puneti in bolul pregatit, adaugati sarea. Avem pregatit si zaharul, ne putem apuca efectiv de mixat. Pas 4 Incepem sa mixam albusurile fara zahar, doar cu sare. Observati cum incepe sa se formeze spuma.

În timp ce stă aluatul la rece, se bat albușurile spumă cu îndulcitorul. Am lucrat foarte bine cu făina de cocos bio Diet Food. E foarte fină și a ieșit un aluat superb.

  1. Vreau sa slabesc rapid 20 kg
  2. Bezele cu gelatina, Bezele keto
  3. Prețul costumului de slăbire în jaco
  4. Reteta de slabit a lidiei fecioru

Scos de la rece, am întins aluatul cu făcălețul între 2 foi de copt. Am lăsat aluatul gros cam de un deget și am început să tai steluțe și să transfer pe o tavă cu hârtie de copt.

Cu timpul, siropul a fost inlocuit cu gelatina, care era mai usor de gasit si mai ieftina. In prezent, aceasta bezea e folosita ca desert, dar si la. Nu stingem mixerul, dar adăugăm treptat cîte o lingură de gelatină în bezea pînă nu terminăm toată gelatina. Am stins mixerul și tot atunci am pus bezele keto.

Am continuat așa până am epuizat tot aluatul. Albușurile bătute spumă le-am întins peste steluțele rezultate.

S-ar putea sa-ti mai placa

Din cantitățile acestea mi-au ieșit 14 steluțe, plus o mini-steluță keto. Dacă vrei mai multe fursecuri, dublează cantitatea data bezele keto.

bezele keto curățarea organismului de toxine pentru pastile de slăbit

Au stat la cuptor la de grade cuptor cu ventilație pentru 15 minute și iată rezultatul. Te asigur că se vor epuiza rapid. Poftă bună! Notitele retetei O steluță keto cu bezea are doar 0.

58 LİRA VE 5 SAATTE PİŞİYOR! - MERT ABİNİN YERİ