Ser Corp Anticelulitic Cu Cafea, Pentru Slabire, Organique, 100 Ml

Slabire corp

slabire corp

Utilizare Utilizare Sfaturi de utilizare: Aplicati pe zonele problematice si lasati sa slabire corp min. Clatiti cu apa calduta. Pentru cele mai bune rezultate, folositi in prealabil Exfoliantul de corp pentru slabire si fermitate Icy Sugar.

slabire corp

Masajul zilnic este un pas important in imbunatatirea aspectului pielii. Despre marca Despre marca Natura Siberica ofera produse cosmetice naturale si organice realizate din ingrediente unice provenite din tinuturile virgine din Siberia.

Exfoliant de corp pentru slabire si fermitate Hot Salt, Sauna & Spa 370 ml - Natura Siberica

Natura Siberica este prima gama de cosmetice certificate organic pe baza de plante salbatice si ingrediente naturale exclusiv provenite din Siberia. Natura Siberica foloseste ulei de pin siberian Pinus Siberica Seed Oil ca baza pentru toate cremele, balsamurile si sampoanele.

slabire corp

Slabire corp de 5 ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si de 3 ori mai bogat in vitamina F decat uleiul de ficat slabire corp cod, astfel, acesta consolideaza barierele naturale ale pielii si protejeaza impotriva efectelor nocive ale poluarii, temperaturilor extreme, radiatiilor UV, etc.

Cercetatorii companiei au intreprins adevarate expeditii in Siberia pentru a invata slabire corp la triburile locale retetele traditionale, si cum sunt folosite aceste plante si flori unice pentru a vindeca bolile si a proteja sanatatea.

slabire corp

In procesul de productie, aceste ingrediente si metode sunt studiate si adaptate pentru a crea o gama de produse cosmetice deosebite si total diferite. Natura Siberica detine cea mai mare ferma ecologica din Siberia de unde sunt recoltate cele mai multe dintre plantele folosite in procesul de productie si astfel sprijina populatia indigena.

slabire corp

Natura Siberica a fost onorata cu o serie de premii internationale pentru angajamentul fata de natura si calitatea produselor.