Dieta MAGICĂ pe care medicii americani au descoperit-o! Slăbeşti 10 kg în două săptămâni!

Dieta magica, Piciorul Magic Diet

Conținutul

  Está en la página 1de 3 Buscar dentro del documento Dieta Catalin Crisan Dieta adoptata de Catalin Crisan, va permite sa mancati pe saturate, de 5 ori pe zi, dieta magica rezultate vizibile dupa numai 10 saptamani.

  efectele secundare de ședințe de slăbire

  Dieta se adreseaza persoanelor care doresc sa slabeasca cel putin 15 kg, fara a se infometa si fara a-si pune sanatatea in pericol. Cu ajutorul acestei diete, Catalin Crisan a slabit 32 kilograme in doar 10 saptamani, devenind altul aproape peste noapte.

  Mancarea cruda, dieta magica - La Garbancita Ecológica Mâncarea crudă este un mod de a mânca și de a trăi. Se bazează pe alimente organice vii, crude, pline de energie, enzime, vitamine, minerale. Pe scurt, nimic din ceea ce este gătit, torturat sau ucis. Adevărul este că astăzi multe adevăruri sunt lansate prin intermediul internetului.

  Dieta adoptata de Catalin Crisan dureaza in total 66 zile, impartite in 6 etape, de durata variabila, in functie de numarul de kilograme pe care doriti sa le pierdeti. In primele doua saptamani, se pot consuma, in cantitati nelimitate, carne, mezeluri, 1 ou pe zi si branzeturi.

  slabire 5 kg in 2 saptamani

  In urmatoarele etape, dieta se bazeaza pe consumul de fructe si legume, alaturi de lactate si carne slaba. Cel mai important la aceasta dieta este faptul ca puteti manca pe saturate: cate 5 mese pe zi, din 3 in 3 ore.

  Astfel, pe dieta magica durata dietei, nu veti avea niciodata senzatia de foame sau de disconfort fizic.

  centru de slăbire în sectorul noida 62

  De asemenea, dupa incheierea dietei, este foarte important sa nu mancati dezordonat, sa pastrati 3 mese la ore fixe si sa consumati dieta magica mai multe fructe si legume. Inainte de inceperea dietei, se efectueaza un set riguros de analize, iar starea de sanatate este monitorizata in permanenta.

  liz slăbire kelapa gading

  Recomandari generale in timpul dietei: Luati 5 mese pe zi. Nu mancati intre mese si nu sariti peste o masa. Nu consumati dulciuri sau bauturi alcoolice si nu folositi ulei.

  Dimineața: ceai verde ml; Ziua: brânză cu prune uscate - g; Seara: un pahar de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi. Dimineața: cafea măcinată proaspăt preparată ml; Ziua: g de tofu cu câteva ouă; Seara: o porție de brânză de vaci cu iaurt. Dimineața: iaurt ml; Ziua: salată cu mere, varză și morcovi - g; Seara: Câteva ouă. Dimineața: ceai verde ml; Ziua: varză - salată dieta magica castraveți - g.

  Beti 3 litri de lichide pe zi, dar niciodata in timpul mesei. Bauturile carbogazoase Coca Cola, Pepsi, etc.

  Nu mancati niciodata mai tarziu de ora