Dieta daneză – Informaţii pe scurt

Dieta daneza, Dieta daneză promite să te scape de 10 kilograme în 13 zile. Cât de eficientă este

Reader Interactions

Dieta daneză: meniu de 13 zile Dieta daneză — ziua 1 La micul dejun se bea o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La pranz se mananca două ouă fierte impreuna cu grame de spanac şi o roşie. Cina va fi compusa din de grame de friptură de vită precum şi o salată verde proaspata cu ulei de masline şi zeamă de lămâie. Prânzul va consta în de grame de şuncă şi un iaurt cu conținut scăzut de grăsime. Cina va fi compusă dieta daneza acelaşi meniu ca în ziua precedentă.

Ziua 7 mic dejun: 1 cafea neîndulcită; prânz: nimic. Ziua dieta daneza mic dejun: 1 cafea îndulcită cu 1 cub de zahăr; prânz: gr spanac, 2 ouă fierte tari, 1 roşie; cină: gr friptura de vită, o salată verde proaspătă cu puţin ulei de măsline. Ziua 9 mic dejun: 1 cafea îndulcită cu 1 cub de zahăr; prânz: 1 iaurt natur mic, gr şuncă cu puţină grăsime; cină: gr friptură de vită, o salată verde proaspătă cu puţin ulei de măsline. Ziua 10 mic dejun: cafea îndulcită dieta daneza un singur cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită; prânz: 1 felie de şuncă, 2 ouă fierte tari, 1 salată verde; cină: 1 roşie, 1 ţelină fiartă, 1 fruct.

Dieta daneză — ziua 3 Incepi dimineaţa astfel: alături de ceașca de cafea se va mânca şi o felie de pâine prăjită. Masa de după-amiază va fi compusă din două ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde proaspata. La cină se va mânca o ţelină bine fiartă, o roşie şi un mar.

Dieta Daneza Originala - Meniu - Ziua 2 din 13 zile

Dieta daneză — ziua dieta daneza Micul dejun va fi acelaşi ca în ziua precedentă, o ceașca de cafea și o felie de pâine prăjita. La masa de prânz se vor consuma de ml suc de portocale şi un iaurt natural.

arderea grasimilor zajecia

Seara se recomandă un ou fiert, un morcov ras şi de grame brânză de vaci. Dieta daneză — ziua 5 La micul dejun se va servi un morcov mare ras. La prânz se consuma de grame de cod poate fi înlocuit cu păstrav sau calcan cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de unt proaspat.

cel mai bun ceai de slabit din farmacii

Cina va conține în de grame de friptură de vita şi o ţelină rasă. Dieta daneză — ziua 6 La micul dejun se dieta daneza servi o ceaşcă de cafea şi o felie de pâine prăjită. Prânzul celor care urmează dieta daneză va consta în două ouă fierte şi un morcov ras, iar la cină este indicat o dieta daneza de pui şi o salată.

siluete de slăbire

Dieta daneză — ziua 7 Micul dejun va consta doar într-o ceaşcuta de cafea fără zahărîn timp ce la prânz nu se va mânca nimic, dieta daneza se va bea multa apa. Cina constă în de grame de cotlet de miel, iepure sau ren şi un măr. Dieta daneză — ziua 8 Dimineața se bea o cafea cu 1 cub de zahăr. La prânz se vor mânca 2 ouă fierte tari, gr de spanac și o roșie Seara la cină se vor servi gr friptură dieta daneza lamaie, salată verde proaspată cu ulei de masline.

La prânz se consumă gr șuncă și 1 iaurt natural. Seara: gr friptură vita cu lămâie, salată verde cu ulei de măsline.

am slabit 4 kg intr o luna

Seara: gr friptură vită, unt și o țelină rasă. Q10 slăbire daneză — ziua 13 In ultima zi cu dieta daneză dimineata: O ceașcă de dieta daneza cu un cub de zahăr și o felie de pâine prăjită.

grăsime de burtă încăpățânată cum să piardă

Pentru rezultate optime, se recomandă ca salata verde să fie proaspătă, iaurtul să fie natural fără aditivi, zahăr sau fructe. Cafeaua nu trebuie înlocuită cu ceai și trebuie mâncat un cub de zahăr, așa cum este precizat — nu mai mult sau mai puțin.

cum să slăbești la 50 de ani

Potrivit experţilor, senzaţia de foame poate fi înlocuită printr-un consum ridicat de apă, peste doi litri zilnic. Sursa foto: rf.

  1. Ce trebuie sa faci seara ca sa slabesti
  2. O dietă strictă pe termen scurt, caloriile sunt sever restricționate, iar mesele constau în alimente bogate în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi.
  3. Dieta daneză cu pui: Cum să slăbești 25 de kilograme în doar 13 zile!
  4. Dieta daneză cu pui este o soluție la îndemână pentru fiecare, rezultatele fiind uimitoare.
  5. Dieta grasas saturadas
  6. Ubat slăbire paling berkesan